Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hoppet ner från taket

När saker gnistrar
slutar vissna
ska jag hitta
någon att lita på

när tanken somnar
slutar gråta
ska jag tänka
på sommar

när tiden börjar
slutar vila
ska jag våga
ska jag gå

när vintern slutar
och våren visar
att man kan gå ut
att man kan våga

ska jag ta steget
upp ur havet
genom en stor
rökridå

ska jag ta hoppet
ner från taket
ta det med mig
härifrån





Fri vers av Björkhjärta
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-27 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björkhjärta