Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På ett sätt saknar jag att vara kär i dig

Under lång tid
vid vissa ord och meningar
platser, låtar
lukter, smaker
kom du fram och gjorde illa mig

Jag kan sakna
hur det det klumpades i magen
och hur bröstet krampade

Och jag trodde aldrig
att en kärlek så stark
kunde försvinna

För jag såg dig
med tunnelseende
som mitt enda alternativ

Men över tid
fick jag verkligheten
tillbaka

Jag kände dig
som den enda som fick känna mig

Nu är du inte ens en del av mitt liv
och antingen det värsta
eller det bästa som hänt mig




Fri vers av Björkhjärta
Läst 274 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-20 15:07



Bookmark and Share


  Doptera
oj sån igenkänning
applåderar och bokmärker!
2012-03-23

  helenita VIP
"fick jag verkligheten tillbaka"
Du beskriver saknad så fint
2012-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Björkhjärta