Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kräver verklighet, jag kräver sanning

På vänster sida i mitt bröst kan du få lyssna
för så vet du
att jag lever

Jag kräver verklighet så visa
mig verkligheten
genom innebörd utöver orden

Känslan genom dina ögon
och mellan
vår hud

Visa mig livet genom hjärtslagen
och andetagen
Låt mig veta
att vi lever

Lägg örat mot mitt bröst och lyssna
berätta för mig
att jag lever

Jag kräver sanning så visa
mig sanningen
genom känslorna och blodet

Känslan från dina ögon
och genom luften
tömmer mig på min

Visa mig livet och slå mig vaken
så jag når att gripa tag




Fri vers av Björkhjärta
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-13 19:16



Bookmark and Share


  C"
Jag gillar!!
2012-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Björkhjärta