Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill inte leva

Vill skära halsen av alla
så blodet sprutar
vill bara döda mig själv
så jag inte kan misslyckas mer
skada skada skada
jag vill inte leva jag vill inte leva
nej
jag vill inte leva mer




Fri vers av Björkhjärta
Läst 287 gånger
Publicerad 2012-03-19 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björkhjärta