Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk att

Tänk att aldrig vara ensam
nu menar jag inte att en fysisk
person är med mej utan att
jag har känslan av att vara
sedd

Tänk att alltid ha någon som
inte dömer en för de handlingar
man gör, utan att ser att de
valen man gör är de enda
som går att göra

Tänk att ha nån som ger en
goda råd och aldrig lämnar
en i sticket när man känner
sig som minst, som en
liten lort....

Det är tro för mej.




Fri vers av mjuk
Läst 392 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-28 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk