Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att lyssna på tystnaden

Att lyssna på tystnaden
är underbart

Då hör man alla tankar
som slumrat i sina vrår

Som att en del tankar
ej vill ta plats i vardagens
larm

Tystnaden gör att färger
blir tydligare och den

mentala dimman
tvättas av inne
i huvudet

I tystnaden känner
fotsulorna alla stenar
på stigen och

huden känner solstrålarna
sprida sin värme

Kroppen slappnar av
och jag kommer till ro.

Att lyssna på tystnaden
är underbart




Fri vers av mjuk
Läst 360 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-28 00:43



Bookmark and Share


  alvan
En vacker text om lite själapåfyllnad...
2012-02-23

    AA VIP
Vackert.
2012-02-23

    ej medlem längre
Skönt, lugnt och vackert formulerat.
2012-02-14

  karenina VIP
en väldigt skön känsla förmedlar du här, ja tystnaden är så viktig och välgörande
2012-01-29

    ej medlem längre
Så sanna är dina ord!
2012-01-29

  Anna*
Tystnad är viktigt för oss människor så att vi får varva ner och återfå balansen! Det är först då vi kan höra hjärtats innersta viskningar och lära oss följa dem.
2012-01-28

  bittemi VIP
Ja tystnaden är viktig! Fint skrivet
2012-01-28
  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk