Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

La de svinge

La de svinge
sa mannen
och lade sin hand
runt hennes höft

La de svinge
la de fucki´n roll




Fri vers av Magica VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-28 05:16



Bookmark and Share


  LassO
trodde först de var den berömda "helikoptern" ;=)
2012-01-28

  Seglaren
Bra.
Verkligen.
2012-01-28

  Nathalia
Kort och skitbra!
2012-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP