Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jagrikedom-limerick

 

En man med multipla personligheter från Palestina
sol-och-vårades av en judinna som hette Gina 
Pengalös och utan kvinnlig tröst 
han slår dock fast med unison röst:
Nåja, mina jag är i alla fall alltjämt odelat mina!

 

 




Bunden vers (Limerick) av Pitbullpudelns kärna
Läst 386 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-09 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna