Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dessa kläder

 

 

vid tjärnens vita öga
stannar jag

ser min kropp
undrar
varför

varför är jag instängd i dessa kläder
de skaver
ger mig
sår

undiner viker upp täcke
tjärnen
andas
fri

stiger in i mitt bröst
rör vid stelnade strängar
sylfer väcker rullar varligt ut mina lungor
andas med oss flyg med oss in i rörelse
salamadrar kysser min panna fri
tänder
elden i mitt bröst
gnomer
tar min hand
tjärnen bäddar för mig
i sitt öga

snö
täcker min kropps avklädda

vingar växer in i gryning

månsilver
helar sårens svedda synfält

jag bidar
smultronblommens

skogsstjärnors
danser
i
ängen




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 163 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-28 21:27



Bookmark and Share


  pixter
fantastisk dikt som gör mig... ordlös
2012-01-29

  LenaJohansson VIP
vackert skrivet
2012-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser