Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mörkrädd

ligger i min stora säng
ensam
din sida är tom
som ett helt hav
fullt av ingenting
du är inte hemma
ute på jobb

smyger mig upp till ditt rum
där du snusar fridfullt
lyfter upp dig
bär dig ömt, nära
du är tung, snart fem
lägger dig i det lugna havet
du suckar belåtet
kurar ihop dig i fosterställning

lägger mig jämsides
lyssnar på din andhämtning
somnar



rofylld




Fri vers av lilla t
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-28 23:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Alldeles underbart!
2012-01-28
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t