Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick (avund)...

 

 

Vår KD-ledare Göran Hägglund
han vann matchen i utmaningens stund.
Han var lite blek
och rädd för ett svek,
nu gror Odell i sitt penisavund.

 

(c) tk.

 

 




Bunden vers (Limerick) av thyra
Läst 171 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-28 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra