Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Toner

Bedövas
av ljuva toner
röster som trollbinder

Omfamnas
av det vackra
fångas i nuet
kopplar av




Fri vers av AA VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-29 01:07



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
man behöver dessa ljuva toner, koppla av.
2012-01-29

    Birgersdotter VIP
Den var njutbart lugn
2012-01-29
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP