Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den längtar ärlig ömhet...

 

den kärlek som jag längtar är självständig och sann

den kräver ej min utplåning

eller en man på piedestal 

den längtar ärlig ömhet

han lättar upp min dag

och bjuder på sig själv

när jag ger honom mitt

vi bryr oss om varandra

och älskar mjukt och tryggt  

den kärlek som jag längtar är självständig och sann 

 

(c) tk. 




Fri vers (Fri form) av thyra
Läst 298 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2012-01-29 18:27



Bookmark and Share


  Monica Ullmark/Cickan VIP
Vackert poetat om kärlekens mysterium....gillar
2012-01-30

  Pauline Pousár
Så härligt du beskriver den! Kärleken!
2012-01-29

  Eva Langrath VIP
En vacker ärlig önskan som jag hoppas du finner
2012-01-29

  bittemi VIP
Sådan kärlek är äkta. Fint skrivet!
2012-01-29

    ej medlem längre
Tycker mycket om din fina text...den säger så mycket....
2012-01-29

    Birgersdotter VIP
Ja så ska kärleken vara...
2012-01-29
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra