Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Killar växer på träd

Man är ledsen, man sörjer, man kommer aldrig känna som förut

Man är krossad, man är nere, kommer smärtan någonsin ta slut?...

Man vill glömma, man vill gömma, glömma allt som var vi

Man vill skolka, man vill svälta, att gå vidare tar tid

Men det som tar tid är inte att glömma, det slösar bara tid att sitta hemma och dölja...

Varför lägga ner så mycket tid på att sörja när du en tid senare hittat en ny?..

Varför lägga ner så mycket tid på att glömma när den tiden kommer förbli förbi

Killar växer på träd, det är bara att ta för er

Killar växer på träd, det finns en kille ämnad till var och en

man bryter ihop, går vidare, hittar en ny...

bryt inte ihop... gå bara ut till närmaste träd och plocka den kille som passar dig bäst...

tänk om det vore så lätt... då hade det inte vart så mycket killbekymmer..




Bunden vers (Rim) av AminaKrantz
Läst 348 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-30 09:00



Bookmark and Share


  Gin83
Den här är charmig och jävligt träffsäker
Har en sorts mörk komisk underton och den känns väldigt modern och okonstlad.
Hade varit kul o se vilken sinnesstämning duva i när du skrev denna :)

Gillade
2018-02-23

  S.A.I. Steve Lando VIP
fast, egentligen är det så lätt för er, det borde så va

ni bör ta vad ni vill ha
alltid, fritt, och...fritt

vi skall göra er till behags
2014-01-08

    ej medlem längre
I träd finns ochså sjukdom och döda grenar. Få aldrig tag i en död eller sjuk gren *ler*

Härligt originell text

RESPEKT
2012-06-29

    Martina Magnusson
sjukt bra text Amina!!
2012-01-31
  > Nästa text
< Föregående

AminaKrantz
AminaKrantz