Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var min vän ... - .....


Rodna mina kinder

Rodna mina kinder som nyutsprungna nyponrosor, glittra mina ögon som

slipade safirer, solförgyll mitt hår så ska jag med min hand smeka dig över

dina kinder och se in i dina underbara djupa brunnar av samförstånd, njuta

av din maskulina stämma och kyssa dig så liv och glädje kommer åter

värmande in i ditt blodomlopp. Se mig på samma sätt som jag ser dig. Njut av

livet och var min vän.




Fri vers av wildah
Läst 244 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-01-30 21:49



Bookmark and Share


  ellenr
Kärlek.
2012-05-31

  Ninananonia VIP
Vamt vackert solförgyllt
2012-02-01

  TT
...värmande ord för den du längtar till...så mycket glöd och äkta känslor...väl formulerat...gillar!!!
2012-01-31

    ej medlem längre
Kloka vackra ord i sin rätta innebörd av sann kärlek.

Men till den omtalade så är nog dina ögon minst lika djupa.
2012-01-30
  > Nästa text
< Föregående

wildah
wildah