Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åter slungad tillbaks till augusti

Du tar mig till ditt slott
begär ännu en cigarrett
och jag matar ditt beroende
för att inte själv få ett

Tillsammans begår vi ett brott
mot varandras och naturens lagar;
jag ska inte spilla några tårar
och du ska inte spela våra låtar

Du ser en värld och jag ett mörker
under mina ögonlock
jag känner avskyn vrida mig
bort från dig och krympa mig

Kanske är det alkoholen
kanske kan jag skylla på den
men jag vet att du aldrig
kan vara nära mig igen

Kanske är det minnen
kanske en rädsla för att vi försvinner
men jag vet att Stockholm aldrig
kan vara mitt hem

Du frågar om jag ska tillbaka
till centralstationen

Jag frågar mig själv
varför jag är här igen




Fri vers av Björkhjärta
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-31 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björkhjärta