Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

XIV (Kärlek)



Kärlek skall allt vara
och varat skall vara
tillvarons kärlek
till sig själv




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 373 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-31 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin