Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vaknar vid döden

Vi

växer upp ur jorden

lever inte förrän ögonblicket

vi skördas





Vi

är långt bort från ödet

lever inte förrän

vi möter det




Fri vers av Björkhjärta
Läst 159 gånger
Publicerad 2012-01-31 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björkhjärta