Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

från 2009...




vid gravarnas fält...

 

så fann du mig trött och ledsen

på kullen vid gravarnas fält

du bjöd in i famnens värme

och strök bort tåren från min kind

sen såg du i ögonens djup

hur själen förtvinad av köld

glittrade frostigt ini

så fann du mig trött och ledsen

på kullen vid gravarnas fält

 

(c) tk.




Fri vers (Fri form) av thyra
Läst 168 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-01-31 22:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skrivet!
2012-02-01

    ej medlem längre
Fin.Målar bilder!
2012-02-01

    ej medlem längre
Dina ord målar med färger och känslor...så vackert.
2012-01-31
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra