Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ris och ros

Livet
formas och knådas
av relationer
rådande värderingar
gjorda insikter

Allt i en evig dans
likt en studsande kula
som passerar olika anhalter
varje stöt påverkar
fortsättningen
det kan vara törnar
ris som ros
oupphörligt går livet
framåt

I en evig
process
mot ett slut

Där finns
ingen nåd
där är vi alla lika

Hög som låg




Fri vers av AA VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-01 00:04



Bookmark and Share


  Anira
Vilken fin text om livets skeenden...
2012-02-06

  Ninananonia VIP
sant :) gillar
2012-02-01
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP