Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På gränsen!

Sitter vid randen av det oundvikliga
tydlig gräns till svåra beslut

Vissnar lite inom
hoppet håller mig kvar


TAR NYA TAG!




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 305 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-02-01 08:27



Bookmark and Share


  Frida Louise
Jag blir glad när människor skriver om hoppet. Det är svårt, men viktigt, att göra det.
2012-02-12

  Hanna Mari Wallin
"Tar nya tag"

hoppfullt trots svåra beslut skall tas...
2012-02-06

    ej medlem längre
Beslutsamheten lyser i dina ord.
2012-02-05

    ej medlem längre
Starka ord...känner din styrka!
2012-02-05

  Michaela Dutius
En stark text som berör - vi sitter alla där ibland
2012-02-05

  bittemi VIP
Känner hoppets kraft i dina ord
2012-02-05

  mare VIP
Bra, aldrig ge upp !
2012-02-01

    lory
aldrig ge upp..fint
2012-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin