Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så jobbig kan tonåren vara....


Rödfärgat hår

Rödfärgat hår
och röda streck
tankar som går
i skräck

En blek flicka
med önskan att
försvinna

Hoppet om att
föräldrar kommer
hinna

Förhindra en för
tidig död
hos en flicka
i känslomässig nöd

"Se mej", säger flickan
och försiktigt ler.
"Uppmärksamhet vill jag
ha mer och mer".




Fri vers av mjuk
Läst 364 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-01 18:45



Bookmark and Share


    Mejja
Så fylld av sorg. Ledsenhet.
Ja se flickan. Se hennes behov.
Och uppfyll.

Bra skrivet!
2012-02-06
  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk