Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: Doro Pesch


Ge mig en bra orsak


"Give me a reason"
med Doro Pesch
hörs i min dator

Ge mig en bra orsak
att fortsätta denna kärlek
Ensam morgon
Ensam natt
Ge mig en bra orsak
att fortsätta denna kärlek

Kör den på Repeat
Repeat
Repeat
Repeat




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-02 01:13



Bookmark and Share


  Wolf Wallström
Vi upprepar så länge vi har skäl till det. När skälen tar slut går vi säkert vidare.
2012-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP