Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spännande sötnos

Spännande sötnos
humor och kärlek skymtas
gör mig nyfiken




Bunden vers (Haiku) av Patrik Orion Sten
Läst 182 gånger
Publicerad 2012-02-02 13:08



Bookmark and Share


  Wolf Wallström
För mig har Du skrivit ord, som påverkar, att behålla nyfikenheten i livet.
2012-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten