Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN DRÖMTEXT

Drömmarna -
det undermedvetnas
tvättmaskin?




Övriga genrer (Aforism) av Jonas Hellström
Läst 462 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-02-03 12:44



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Härlig tanke
2012-02-03

  Blåbäret
omtumlande tanke :)
finurligt i allafall
2012-02-03

  caasandra
Genial !
2012-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hellström
Jonas Hellström