Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

XV (Fria)

De befriade skall tala
till sina friare

om att bevara och befinna
sig i det varande

pool och motpool

krets och omkrets

om kretsar och cirklar
skall de sjunga
och sluta sjunga

när det slutförda
för handen mot
morgondag




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 371 gånger
Publicerad 2012-02-03 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin