Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kantstött





Kom låtsas på fullt allvar
Nyläkt
Uppriven


Snitta där det stramar åt
Obunden
Fjättrad


Din kod omprogrammerad
Lustlöst
Ångerfullt


Har du ägt något så billigt
Aborterad
Bortskänkt


Som jag leker dig kantstött
Närgånget
Vårdslöst


Som du följer mig tillgivet
Obekräftad
Tvungen












Fri vers av Stewe
Läst 213 gånger
Publicerad 2012-02-04 02:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stewe