Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ätstörning

Smaken av galla
borde befästa alla

Denna tomhet
borde bita alla

Denna känsla
borde bränna alla

Denna smitta
borde besitta alla




Fri vers av Björkhjärta
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-04 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björkhjärta