Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

välmående...

 

sköna tankar

på stunders lycka

ger

en

leende vardag

                                                             

©tk.

 




Övriga genrer (Aforism) av thyra
Läst 207 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-02-06 07:36



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Gott när stunderna ter sej såna - jättefint!!
2012-02-07

  ERD-man-SKY VIP
Enkelt och Vackert!
2012-02-07

    viscott
vilka tankar då
2012-02-06
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra