Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Come on honey!

Hey whats up?

Come on over here!

You look nice

mmm you smell so good

Do you want to......?

I now i want it......




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 264 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-02-06 12:40



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Härlig text!
2012-02-11

  anits VIP
Mycket bra skrivet
2012-02-09

    lory
hihihi
ja de när riktig bra..inbjudande..ler
2012-02-06

  Ewa-Britt Nilson VIP
By your inkwell
you can tell us
a story so well
I wonder what
will happen i kväll...
2012-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin