Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
6/2 I


Fängslan

De var insvepta
i pälsar och juveler
som en tjock dimma.
Likt jagade djur är de
nakna och flyktbenägna.




Bunden vers (Tanka) av Frida Louise
Läst 379 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-02-06 19:24



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Har läst några rader
och jag gillar ditt bildspråk



Det är drömmande
skönt
och befriande.



Fortsätt skriv för du är bra

Lars
2012-02-11

  Tess the mess
Sjukt snyggt. Du är duktig!
2012-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Frida Louise
Frida Louise