Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom Helder Camaras boktitel inspirerade...




tanka (endast ett)...

 

man behöver ej

ha tusen skäl att leva

en känsla är nog

ha kärlekens inbjudan

mot värmande känslodjup

 

© tk.




Bunden vers (Tanka) av thyra
Läst 204 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-02-07 07:06



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Så klokt och fint.
Bra att tänka så.
2012-02-11

  Christine Sabel
Tack för den, den satt xtra fint idag
2012-02-07
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra