Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Three of Wands. Exploration. Foresight. Leadership.




Allt väder är lokalt

Enligt meteorologerna

är allt väder lokalt

Varje människa är unik

men även statistik

och då spelar det

ingen roll

vilken roll man spelar

för man är ett genomsnitt

eller en avvikelse

som ryms inom

teorin om de

långa seriernas

tendens att

konvergera

kring något

som kallas

normalt




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-07 08:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström