Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåttlagd (tema Blått)

 

Jag är färglagd

som en målarbok

men mest i blått

 

Jag är matglad

som en kokbokskock

men mest i flock

 

Jag är som korvspad

eller ansjovissås

kanske majonnäs med fräs

 

Jag är absolut inte absolutist

eller anti-anti mot sånt som är sist

kanske inte heller så morgontrist




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-07 08:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström