Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till henne jag älskar V

När natten lämnar
sina barn vid dörren

ska jag hämta ditt
vatten och döpa
dem i din skönhet

förunderliga är dessa
sånger om månens
pantade silver

stjärnonras mynt
och ditt öga

det prisgedda
ogripbra




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 296 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-07 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin