Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slog mig blodig

Alla dina lukter har jag glömt
De du gav ifrån dig
De som stannade på mig

Alla dina saker har jag gömt
I luften
Har de flugit bort från jorden

Alla mina blodkärl har jag tömt
På det tunna blodet
Som skulle berikas
Fyllas av dig

Alla mina minnen om hur du ömt
Tog mig intill dig
Kallade mig hjärtat
Tog det ifrån mig
Kallade mig hjärtat
Slog mig blodig
Kallade mig hjärtat

Alla mina dagar har du dömt
Med ensamhet
Du kallade mig hjärtat
Slet det ifrån mig
Kallade mig hjärtat
Slet i och drog mig
Kallade mig hjärtat

Alla mina drömmar som jag drömt
Om kärlek
Finns inte mer
De rann ut på golvet framför mig




Fri vers av Björkhjärta
Läst 197 gånger
Publicerad 2012-02-07 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björkhjärta