Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i duschen

Låt vattnet strömma
över ryggraden hett
på inget sätt
kan det få mig att glömma

Det ger ej mera
Pulserande vener
Utan dem ser
jag inget gott med att renas




Fri vers av Björkhjärta
Läst 162 gånger
Publicerad 2012-02-07 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björkhjärta