Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömmer bort konsekvensen

Jag rör vid tanken
Släpper
Jag tar i marken
Lättar

Känslan ger sig till känna
Bara om jag hämnas på mig själv
Så jag tar bladet och skär

Jag rör vid huden
Smärtan
Glömmer bort
Att det blir ärr

Känslan ger vika
Bara om jag sviker mig själv
Så jag blir irrationell

Ge mig något som dämpar
Vad som helst
Vill inte kämpa
För mig själv




Fri vers av Björkhjärta
Läst 170 gånger
Publicerad 2012-02-07 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björkhjärta