Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Analys

Försöker värja mig
Försöker hålla mig borta
Drar undan handen i tanken
Drar bladet med handen

Försöker hindra mig
Försöker att inte återfalla
Tänker bort det onda
Skapar egen smärta

Försöker stoppa mig
Försöker att inte skada
Vill inte vara idiotisk
Blir idiotisk

Försöker värja mig
Försöker döda känslan
Vill inte skada mig
Skadar mig

Försöker hindra mig
Försöker stanna uppe
Vill inte sjukt så lågt
Sjunker




Fri vers av Björkhjärta
Läst 171 gånger
Publicerad 2012-02-07 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björkhjärta