Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Du vandrare
lyss till ljud
i fjärran

Du är inte
ensam
du är bland likar

Se människan
se kraften
i att vara
se livet

Sörj
blodspillan
och orättvisar

Ta ditt ansvar
sprid energi
och motkrafter
där du är

Där du är...




Fri vers av AA VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-02-08 00:06



Bookmark and Share


  annarebecca
existentiellt och vackert, får en att tänka på vad människans syfte är!
2012-02-08

    Birgersdotter VIP
Ja sprid energi och motkrafter...fin
2012-02-08

    ej medlem längre
En fin text som föder tankar....
2012-02-08

  Ninananonia VIP
:) Gillar denna...
2012-02-08
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP