Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mat

Det
som finns här inne i min själ
håller på att svälta ihjäl
för min tid stryps
av tvångstankar
allt kretsar kring mat
och jag vågar inte
förmår mig inte
att välja livet

Det som
finns här inne i min kropp
håller på att stanna
för mitt liv stryps
av mina tankar
mat, mat, mat
men jag vågar inte
förmår mig inte
att behålla den

Det som finns
här inne i min hjärna
håller på att tyna bort
för jag kan inte tänka
väljer inte själv
när får jag bli fri
jag vågar inte
förmår mig inte
att våga




Fri vers av Björkhjärta
Läst 172 gånger
Publicerad 2012-02-08 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björkhjärta