Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvack, Kvack

Varför är det så förbannat svårt att leva och må bra? Varför ska det krävas så mycket för att kunna andas lugna andetag? Trasas stundtals helt och vill bara bort från hela skiten, bort från hela världen, bort från alla minnen och de minnen som inte vill göra sig påminda, men som säkert påverkar mig. Jag vet inte varken ut eller in, jag bara skriver just nu, inte av någon egentlig orsak, jag bara skriver. Det är som att mina tangenter skriver men det är inte jag som skriver själv, läskigt som fan. Vet inte hur jag ska förklara det men det är lite surrealistiskt i alla fall. Anar det är lite som viss konst som någon målar, det bara formas, sen blir det kanske till en enda röra men det blir ändå någon form av konst. Jag tenderar att flumma ur tror jag, tröttheten börjar nog komma, men jag hatar att lägga mig och sova, jag hatar att tappa kontrollen, jag hatar att drömma, det är rena rama cirkusen i huvet varje natt. Så vad gör jag då i denna stund? Jo jag skriver en totalt babblande sörja av ordsammansättning som ska föreställa meningar i slutändan. ”Kvack, Kvack” - What the fuck? Var det en anka eller groda? Vilket dök för dig upp först? Och vad tyder det på? Vankande eller hoppfullhet? Varför är det så förbannat svårt att leva och må bra?




Fri vers (Prosapoesi) av Magica VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-09 06:03



Bookmark and Share


    lory
japp inte lätt....jag brukar springa eller dansa ,släppa loss....för att få bort all smärta som samlas i kroppen,då menar jag emotionell bagage....o gärna bjuder jag mig på något gott,eller en shopping runda...köper blommor till den underbara kvinnan som bor i min hudkostym....känner igen den känslan,väldigt väll!
2012-02-09

  marie-helene
Ja livet är inte lätt,känner igen mig i en del
av det du skriver. Men jag tror att en del
saker du upplever nu som svårt kan förändras..
För mig var det så i alla fall..
Tänker på dig..
2012-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP