Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om

Jag önskar jag kunde måla en tavla

med dig och mig

som motiv.

-

Jag undra om det finns någon matematisk ekvation

att beskriva,

skönhet och kärlek?

-

Det finns en siffra att beskriva

sex, 6

Men hittar ingen för kärlek,

kanske evighetens siffra 8?

-

Tänk om jag var en målare

som da Vinci eller van Gogh

tänk om jag var en matematiker

som Einstein eller John von Nauman!

-

Nu är jag ju bara en romantiker

en, som jag tycker, en poet.

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-09 11:12



Bookmark and Share


  anits VIP
Du målar så vackra ord med din penna
underbara berörande ord som blir till bilder
en tavla för migsom läser din vackra dikt
2012-02-09

    lory
sorry skrev i all hastighet fel signum,ditt signum...mamma mia.....ler
2012-02-09

    lory
så fina målande ord ala MATSMATS...bättre än Picasso...bravo ,maestro!
2012-02-09

  Maj-Lis VIP
I tankarna kan du måla den vackraste tavla
2012-02-09
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP