Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försök inte dölja

Du försöker dölja

den du är.

Speciell, vacker, attraktiv!

 

Klart att själv tycker jag

att jag inget ser ut,

men tydligen var det en

som gjorde det.

 

Hon som ensam gick

en bit ifrån mig,

i den sena aprilnatten.

 

Men något speciellt

hände!

När natten var över

så var det vi två.

 

Detta hände 1970!

Fortfarande är hon söt

ja, vacker för mig.

 

Så tänk efter du som söker

det finns någon som tycker

att du är vacker.

 

Var bara öppen

och ta emot

när ödet spelar in!




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-02-09 11:50



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Mycket vacker och tänkvärd ...
2012-02-10

  anits VIP
En stark vacker och berörande dikt
2012-02-09

    lory
precis..alla är vackra i kärlekens ögon....när man ser in i en själ,då kommer skönheten fram...underbart..gillar mycket....
2012-02-09
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP