Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du bor

i allt
det röda
det svarta

i allt
som inte
uttalats bor
min längtan
efter Dig

och Du finns
i varje bokstav
som Din mun
formar till ord

meningar som
skänker mer
än Du någonsin
kan ana.




Fri vers av ss
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-09 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ss