Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lugn/om att komma till insikt

 

 

så tyst

är allt inom mig nu

så tyst

som ökensandens stillhet

 

tid har gått ut

och jag förstår min längtan nu

så nära själens mitt

 

men skogen susar

träden sjunger

löven brister

snart

 

jag andas

lätt

 

det jag har sökt

finns nu så nära

så vackert

som värmen i min hand

 

 

som nyfrost över viken

har hågkomst lagt sig stilla

ett spegelglas av is

 

 

jag andas

frid

 

 

mot stormens öga

högt över havet

flyger havsörnen

igen

 

bedövande i vackerhet

 

viskar om liv och kärlek

 

säg

har du lärt dig

någonting ?




Fri vers av Aisha VIP
Läst 666 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-03-20 22:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Glänsande av skönhet och innerlighet, som vanligt

Tack!
2012-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP