Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undanflykt

Benen är stela.

De går i frusna spår och vägrar stanna då
jag verkligen vill stanna. Ändå fortsätter de att gå.
Långt.

Men nu förstår jag att det är verkligen
inte här jag vill stanna.




Fri vers av Josefine Maria
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-11 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josefine Maria
Josefine Maria