Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett levande tecken

Jag fäster dina ord kring mina läppar.

Och jag fuktar läpparna med hjälp av tungan
och sväljer ned orden.

De gör avtryck i själen och tycks aldrig vilja lämna.




Fri vers av Josefine Maria
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-12 02:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josefine Maria
Josefine Maria