Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evighet

Klockan går.
Sekundvisaren rör sig runt och runt i en
evighet utan att stanna upp.

Tankar bildas.
Tänk om man vore en sådan sekundvisare.

Men verkligheten är som sekundvisaren -
Den bara går runt och runt men kommer ingen vart.




Fri vers av Josefine Maria
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-11 01:32



Bookmark and Share


    tramp
och tiden är det enda som består !!
Bra detta !

applåd
2012-02-11

    OrvarOscar
"Man måste alltid vara berusad. Det är allt: det är det enda det är frågan om.
För att inte känna Tidens förfärliga börda som knäcker era skuldror
och böjer er mot marken, måste ni berusa er utan uppehåll.
Men med vad? Med vin, med poesi eller med dygd, allt efter behag. Men berusa er!"
:)
2012-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Josefine Maria
Josefine Maria