Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

För alla andra är du som vilken människa som helst.
För mig är du inte vilken människa som helst.

För mig är du den jag väntat på. Den jag drömmer om.
För mig är du den enda.

Men du är inte min.

Jag kan fortfarande känna dina armar som trycktes hårt
runt om mig när vi sade hejdå till varandra.

Ren inbillning.
Men det känns som att du är här ibland.

De senaste två månaderna har varit ett helvete utan dig.
För du är fortfarande den enda jag tänker på.

Jag bara väntar på att dagarna ska flyga förbi. Jag bara
väntar tills den dagen då vi träffas igen.

Men du är fortfarande inte min.




Fri vers av Josefine Maria
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-12 01:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josefine Maria
Josefine Maria